Niepowtarzalny aromat i smak dziczyzny przywołuje na myśl las, kluski śląskie są dodatkiem do tej potrawy, zaś sos borowikowy jest wspaniałym dopełnieniem tego dania. Elementem warzywnym tej kompozycji jest zestaw surówek.
Panierowany kotlet schabowy, marynowany w mleku, co sprawia, że mięso jest niesamowicie soczyste i kruche. Najlepiej smakuje tradycyjnie podany z ziemniakami oraz kapustą zasmażaną … jak w domu.
To jedno z najczęściej wybieranych pozycji z naszej karty. Ta część żebra wołowego to gwarancja wyjątkowego smaku i soczystości. Podany na gorącym kamieniu lawowym daje możliwość wysmażenia mięsa w dowolnym…
Prawdziwy klasyk tradycyjnej kuchni polskie. Panierowany zwinięty filet z piersi kurczaka, w środku wypełniony jest bogactwem aromatu masła czosnkowego oraz pietruszki. Wypieczony na złoty kolor, po przekrojeniu uwalnia wypływające masło…