Panierowany kotlet schabowy, marynowany w mleku, co sprawia, że mięso jest niesamowicie soczyste i kruche. Najlepiej smakuje tradycyjnie podany z ziemniakami oraz kapustą zasmażaną … jak w domu.
Pieczony filet z łososia pieczony jest w aromatycznych ziołach. Serwowany jest na kaszy bulgur doprawionej czosnkiem oraz grillowanymi plasterkami bakłażana i cukinii. Idealnie smakuje z Chardonnay.
Prawdziwy klasyk tradycyjnej kuchni polskie. Panierowany zwinięty filet z piersi kurczaka, w środku wypełniony jest bogactwem aromatu masła czosnkowego oraz pietruszki. Wypieczony na złoty kolor, po przekrojeniu uwalnia wypływające masło…
Pierogi lepione są ze świeżo zarobionego ciasta, które w elastycznym, delikatnym cieście skrywają słodziutkie truskawki. Danie przenosi nas w ciepłe wiosenno-letnie dni. Świeżo odcedzone, parujące pierogi, po wyłożeniu na talerz…