Intrygująca nazwa ciekawego dania. Grillowany filet z piersi kurczaka podajemy na rozgrzanej żeliwnej podstawie w kształcie byka. Delikatne mięso idealnie komponuje się smakowo z grillowanymi warzywami oraz frytkami.
Jedno z najczęściej zamawianych dań. Swoją popularność zawdzięcza wysokiej jakości mięsa jakie stosujemy do tego dania. Filet z piersi kurczaka podawany jest w formie „nuggetsów” w chrupiącej panierce. Idealnie komponuje…
Dla co najmniej 4 „Zbójów”, prawdziwa biesiada smaków. W skład dania wchodzą oscypki 4 szt., filet drobiowy, karkówka, żeberko wołowe, schab, golonka, ziemniaki opiekane, pierogi opiekane, kiełbasa, kaszanka, surówka. Dla…
Gicz cielęca marynowana jest w tradycyjnych mieszankach ziół. Po upieczeniu mięso staje się kruche i rozpływające w ustach. Serwowane na kaszotto grzybowym. To niewątpliwie ciekawą pozycją na niedzielny obiad.