Najczęściej i najchętniej wybierane danie. Smażony na średnim ogniu do uzyskania złotego koloru placek ziemniaczany, polany jest idealnie doprawionym gulaszem z mięsa wieprzowego. Podawany jest z zestawem surówek.
To wybór dla prawdziwych koneserów mięsa. Ta część grzbietu woła zachwyci każdego miłośnika wołowiny. Podany na gorącym kamieniu lawowym daje możliwość wysmażenia mięsa w dowolnym stopniu, co zadowoli nawet najbardziej…
To jedno z najczęściej wybieranych pozycji z naszej karty. Ta część żebra wołowego to gwarancja wyjątkowego smaku i soczystości. Podany na gorącym kamieniu lawowym daje możliwość wysmażenia mięsa w dowolnym…
Prawdziwy klasyk tradycyjnej kuchni polskie. Panierowany zwinięty filet z piersi kurczaka, w środku wypełniony jest bogactwem aromatu masła czosnkowego oraz pietruszki. Wypieczony na złoty kolor, po przekrojeniu uwalnia wypływające masło…