Chrupiący pstrąg z patelni. Smażony w całości sprawdzi się doskonale na każda okazję, obiad czy kolację. Podawany jest klasycznie z frytkami i zestawem surówek.
Intrygująca nazwa ciekawego dania. Grillowany filet z piersi kurczaka podajemy na rozgrzanej żeliwnej podstawie w kształcie byka. Delikatne mięso idealnie komponuje się smakowo z grillowanymi warzywami oraz frytkami.
To jedno z najczęściej wybieranych pozycji z naszej karty. Ta część żebra wołowego to gwarancja wyjątkowego smaku i soczystości. Podany na gorącym kamieniu lawowym daje możliwość wysmażenia mięsa w dowolnym…
Najpopularniejsze pierogi w Polsce. Pierogi lepione są ze świeżo zarobionego ciasta. Wypełnione bogato nadzieniem z rozgniecionego twarogu oraz ugotowanych ziemniaków i doprawione pieprzem. Najlepiej smakują okraszone zeszkloną cebulką. Jest ich…