Gicz cielęca marynowana jest w tradycyjnych mieszankach ziół. Po upieczeniu mięso staje się kruche i rozpływające w ustach. Serwowane na kaszotto grzybowym. To niewątpliwie ciekawą pozycją na niedzielny obiad.
To jedno z najczęściej wybieranych pozycji z naszej karty. Ta część żebra wołowego to gwarancja wyjątkowego smaku i soczystości. Podany na gorącym kamieniu lawowym daje możliwość wysmażenia mięsa w dowolnym…
Dla co najmniej 4 „Zbójów”, prawdziwa biesiada smaków. W skład dania wchodzą oscypki 4 szt., filet drobiowy, karkówka, żeberko wołowe, schab, golonka, ziemniaki opiekane, pierogi opiekane, kiełbasa, kaszanka, surówka. Dla…
Wspomnienie wakacyjnych grilli na wyciągnięcie ręki przez cały rok. Na drewnianej desce znajdzie się karkówka z grilla, kaszanka, kiełbasa, ziemniaki, 2 szt. oscypka, ogórek konserwowy. Najlepiej smakuje z zimnym piwem…