Gicz cielęca marynowana jest w tradycyjnych mieszankach ziół. Po upieczeniu mięso staje się kruche i rozpływające w ustach. Serwowane na kaszotto grzybowym. To niewątpliwie ciekawą pozycją na niedzielny obiad.
Intrygująca nazwa ciekawego dania. Grillowany filet z piersi kurczaka podajemy na rozgrzanej żeliwnej podstawie w kształcie byka. Delikatne mięso idealnie komponuje się smakowo z grillowanymi warzywami oraz frytkami.
Jedno z najczęściej zamawianych dań. Swoją popularność zawdzięcza wysokiej jakości mięsa jakie stosujemy do tego dania. Filet z piersi kurczaka podawany jest w formie „nuggetsów” w chrupiącej panierce. Idealnie komponuje…
Pieczony filet z łososia pieczony jest w aromatycznych ziołach. Serwowany jest na kaszy bulgur doprawionej czosnkiem oraz grillowanymi plasterkami bakłażana i cukinii. Idealnie smakuje z Chardonnay.